Spaans vakantiehuis voor een prikje

April 14th, 2009

Nederlanders die dromen van een vakantiehuis aan een van de Spaanse costa’s, kunnen nu hun slag slaan.

Door de wereldwijde economische crisis en het in elkaar storten van de huizenmarkt in Spanje, liggen de koopjes voor het oprapen. Spaanse banken lenen geen geld meer uit, maar dumpen (vakantie)huizen van mensen die hun hypotheek niet meer kunnen betalen. Volgens onroerendgoedadviseur Michel Geutjes van LandCapital moet je wel over cash geld beschikken om voor een prikkie een huis onder de Spaanse zon te kunnen kopen. Geutjes: “Spaanse banken willen juist nu geld en zekerheid. Kun je dat bieden, dan word je met open armen ontvangen.”

Lees verder: De Telegraaf

Related posts:

  1. Spanje populair voor tweede huis

Comments

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.