Spanje op de rails

November 4th, 2008
Met de flitstrein van Malaga naar Madrid in tweeënhalf uur

Met de flitstrein van Malaga naar Madrid in tweeënhalf uur

Behalve de AVE tussen Barcelona en Madrid via Tarragona rijden op het Iberisch schiereiland ook hogesnelheidstreinen tussen Madrid en Sevilla en Malaga via Cordoba. Ook tussen Madrid en Toledo en tussen Madrid en Huesca via Zaragoza. In de toekomst worden ook Santiago de Compostella in Gallicië en San Sebastian in Baskenland op het AVE-net aangesloten. De hogesnelheidslijn van Barcelona via Perpignan naar Montpellier in Zuid-Frankrijk is volop in aanleg. AVE rijdt vrijwel altijd op tijd. Renfe geeft, vanaf 15 minuten vertraging, de helft van de ticketprijs terug; bij meer dan een halfuur vertraging de volle ticketprijs. In Nederland te boeken bij NSHispeed, tel. 0900 – 9296. Kijk voor meer info en dienstregeling op www.renfe.com

Lees verder: De Telegraaf

Related posts:

  1. Property Market Grew In Q4 2009

Tags: ,

Comments

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.