Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Reizen


Met het vliegtuig

Met de auto

Met de trein

Met de bus

Al Andalus Expreso

Douane

Kaarten

Op deze website

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Reizen

Andalusië is een uitgestrekte regio in het zuiden van Spanje, waar de Montes de Malaga niet meer zijn dan een stip op de kaart. De regio is ongeveer tweeënhalf keer zo groot als Nederland, heeft een bevolking van zo'n 7 miljoen, en strekt zich uit van de Portugese grens in het westen helemaal tot aan Murcia in het oosten, met landschappen zo afwisselend als de moeraslanden van natuurpark La Doñana, de cosmopolitische Costa del Sol, vruchtbare velden met olijf- en amandelbomen, katoen en rijst, de enige woestijn van Europa, de bergen van de Pyreneeën van het Zuiden en de vlakten van Sevilla en Córdoba. En dan is er natuurlijk altijd nog de Middellandse Zee.

De meeste mensen die Andalusië bezoeken, komen hier met het vliegtuig. Dit is de snelste en een van de comfortabelste manieren om naar onze regio te reizen, en sinds de komst van BasiqAir ook lang niet meer zo duur als vroeger. De luchthaven van Málaga is het drukste en belangrijkste vliegveld van Andalusië, en inmiddels zijn de werkzaamheden begonnen om het terminalgebouw vier keer zo groot te maken, om in de pas te blijven met de groei van het aantal toeristen dat via deze luchthaven reist. Andere vliegvelden in Andalusië waarover we in deze afdeling van onze website informatie geven, zijn die van Sevilla en Gibraltar.

Als je van plan bent hier een auto te huren, dan is er een aantal dingen dat je moet weten. We geven je hier alle belangrijke informatie. En we vertellen je natuurlijk over de verschillen tussen autorijden in Spanje en in Nederland. Om je te kunnen oriënteren, vind je hier ook een aantal kaarten, en we vertellen je wat je wel en niet het land mee in en uit mag nemen. En tot slot verklappen we je een goedbewaard geheim: de Andalusische versie van de Orient Express.

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com