Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/celt/public_html/Connections/Properties.php on line 9
Montes de Malaga Real Estate - Routebeschrijving

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/celt/public_html/Connections/wrdp1.php on line 9

In het nieuws

Tips on finding quality car hire at Malaga airport

Opting for car hire at Malaga Airport is an excellent option for independent travellers who want to get the most out of their trip. Having a private vehicle allows visitors the freedom to explore the city of Malaga and the enchanting Costa del Sol at their leisure without having to rely on public transportation. There are also a wide range of exciting daytrip destinations that can easily be reached by car from the southern Spanish city of Malaga, including the vibrant city of Torremolinos. The r… lees verder

Eerdere berichten

Onze kantoren

We zijn gevestigd in het gebied van de Montes de Malaga en hebben ons kantoor in Colmenar, dat de bijnaam Hoofdstad van de Montes de Malaga draagt. We zitten net achter de hoofdstraat van het dorp, in een markant gebouw dat bekend staat als El Antiguo Mercado. Het is de oude markthal van het dorp, waar ooit de plaatselijke kooplui hun verse waren verkochten.

Lang geleden in onbruik geraakt en in de loop der tijd langzaam vervallen, is het gebouw onlangs volledig gerestaureerd en huisvest het nu lokale bedrijven. We zijn er trots op deel uit te maken van deze gemeenschap en een bijdrage te kunnen leveren aan het behoud van dit opvallende centrum van plaatselijk dorpsleven van alledag.

Onze openingstijden in Colmenar zijn van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 14:00 uur. Je bent tijdens deze uren altijd welkom om zo binnen te lopen, maar als het doel van je bezoek is om huizen te gaan bekijken, raden we je aan tevoren een afspraak te maken. Dan kunnen we zeker alle tijd reserveren die je nodig hebt. Ons kantoor in Malaga is alleen op afspraak te bezoeken.

Routebeschrijving

Klik om kaart te vergroten

Als je naar ons toe rijdt vanuit de richting Málaga, Sevilla, Córdoba, Granada of Antequera, dan kom je uiteindelijk terecht op de A45, de snelweg tussen Antequera en Málaga. Op oudere kaarten is dit de N-331. Neem de afslag die wordt aangegeven met Casabermeja.

Als je uit noordelijke richting komt, houd je links aan op de plaats waar de afslag splitst en sla je aan het eind linksaf. Deze parallelweg komt uit op een rotonde, waar je linksaf slaat, onder de snelweg door, langs het tankstation, waarna je opnieuw linksaf slaat in de richting van Colmenar. Als je echter uit zuidelijke richting komt, neem je afrit 148 en sla je aan het eind van de afrit, vlak voor het tankstation, rechtsaf in de richting van Colmenar.

De weg waarop je nu rijdt, voert na enkele honderden meters een helling op, direct gevolgd door een zeer scherpe bocht (!) naar links. Op de T-splitsing sla je rechtsaf de A356 op richting Colmenar. Na ongeveer 6 kilometer bereik je de eerste afslag naar Colmenar, waar je aan voorbij rijdt. In plaats daarvan neem je de volgende afslag, direct na hotel Arco del Sol. Sla aan het eind van deze afslag rechtaf het dorp in.

Als je naar Colmenar rijdt vanuit de richting Nerja of Vélez-Málaga, neem je de snelweg A7 (of N-340 op oudere kaarten) naar Málaga. Bij Vélez-Málaga neem je de afslag die wordt aangegeven met Colmenar. Je rijdt nu op de A335 in noordelijke richting naar Alhama de Granada en La Viñuela. Vlak voor het stuwmeer dat ook La Viñuela heet, gaat de weg rechtdoor over in de A356 naar Colmenar en Casaber-meja. Volg deze weg tot aan de afslag Colmenar. Sla aan het eind van deze afslag rechtaf het dorp in.

Je rijdt nu langs het tankstation naar een rotonde, waar je de laatste afslag neemt, naar beneden het dorp in. Als je de bebouwde kom bereikt, zie je aan de linker kant van de weg een garage en een olijfoliefabriek. Rij nog een klein stukje door en neem dan de eerste weg rechts. Dit is Calle Virgen de la Candelaria, zoals aangegeven op het straatnaambordje aan het witte huis op de hoek. Ons kantoor is op de hoek met de volgende zijstraat rechts, de stenen trap op.

Op televisie

Droomhuis Gezocht
Op maandagavond 17 mei zond Omroep Max op Nederland 1 het programma "Droomhuis Gezocht" uit. Een speciale aflevering, want opgenomen in de streek rond Colmenar liet onze makelaar unieke huizen zien aan klanten van Montes de Malaga Real Estate. Een unieke gelegenheid om meer te zien van deze prachtige streek! Uitzending gemist? Dan kun je deze uitzending van Droomhuis Gezocht ook nog op internet bekijken.

Onze klanten...