Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, Andalusië, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje

English Nederlands Deutsch Spanish Property For Sale - Montes de Malaga Real Estate New And Updated Property Feed

« Página principal

Inmuebles
Nuestros inmuebles

Sugerencias practicas

Caza de casa

Gastos de compra

Hypotecas

Nuestras estrellas

Solicitar más información


 

Número de referencia:

  

Onze kantoren

We zijn gevestigd in het gebied van de Montes de Malaga en hebben ons kantoor in Colmenar, dat de bijnaam Hoofdstad van de Montes de Malaga draagt. We zitten net achter de hoofdstraat van het dorp, in een markant gebouw dat bekend staat als El Antiguo Mercado. Het is de oude markthal van het dorp, waar ooit de plaatselijke kooplui hun verse waren verkochten.

Lang geleden in onbruik geraakt en in de loop der tijd langzaam vervallen, is het gebouw onlangs volledig gerestaureerd en huisvest het nu lokale bedrijven. We zijn er trots op deel uit te maken van deze gemeenschap en een bijdrage te kunnen leveren aan het behoud van dit opvallende centrum van plaatselijk dorpsleven van alledag.

Onze openingstijden in Colmenar zijn van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 14:00 uur. Je bent tijdens deze uren altijd welkom om zo binnen te lopen, maar als het doel van je bezoek is om huizen te gaan bekijken, raden we je aan tevoren een afspraak te maken. Dan kunnen we zeker alle tijd reserveren die je nodig hebt. Ons kantoor in Malaga is alleen op afspraak te bezoeken.

Routebeschrijving

Klik om kaart te vergroten

Als je naar ons toe rijdt vanuit de richting Málaga, Sevilla, Córdoba, Granada of Antequera, dan kom je uiteindelijk terecht op de A45, de snelweg tussen Antequera en Málaga. Op oudere kaarten is dit de N-331. Neem de afslag die wordt aangegeven met Casabermeja.

Als je uit noordelijke richting komt, houd je links aan op de plaats waar de afslag splitst en sla je aan het eind linksaf. Deze parallelweg komt uit op een rotonde, waar je linksaf slaat, onder de snelweg door, langs het tankstation, waarna je opnieuw linksaf slaat in de richting van Colmenar. Als je echter uit zuidelijke richting komt, neem je afrit 148 en sla je aan het eind van de afrit, vlak voor het tankstation, rechtsaf in de richting van Colmenar.

De weg waarop je nu rijdt, voert na enkele honderden meters een helling op, direct gevolgd door een zeer scherpe bocht (!) naar links. Op de T-splitsing sla je rechtsaf de A356 op richting Colmenar. Na ongeveer 6 kilometer bereik je de eerste afslag naar Colmenar, waar je aan voorbij rijdt. In plaats daarvan neem je de volgende afslag, direct na hotel Arco del Sol. Sla aan het eind van deze afslag rechtaf het dorp in.

Als je naar Colmenar rijdt vanuit de richting Nerja of Vélez-Málaga, neem je de snelweg A7 (of N-340 op oudere kaarten) naar Málaga. Bij Vélez-Málaga neem je de afslag die wordt aangegeven met Colmenar. Je rijdt nu op de A335 in noordelijke richting naar Alhama de Granada en La Viñuela. Vlak voor het stuwmeer dat ook La Viñuela heet, gaat de weg rechtdoor over in de A356 naar Colmenar en Casaber-meja. Volg deze weg tot aan de afslag Colmenar. Sla aan het eind van deze afslag rechtaf het dorp in.

Je rijdt nu langs het tankstation naar een rotonde, waar je de laatste afslag neemt, naar beneden het dorp in. Als je de bebouwde kom bereikt, zie je aan de linker kant van de weg een garage en een olijfoliefabriek. Rij nog een klein stukje door en neem dan de eerste weg rechts. Dit is Calle Virgen de la Candelaria, zoals aangegeven op het straatnaambordje aan het witte huis op de hoek. Ons kantoor is op de hoek met de volgende zijstraat rechts, de stenen trap op.

Contacte con nosotros

Montes de Malaga
Real Estate S.L.


 

El Antiguo Mercado
Calle Virgen de la Candelaria
29170 Colmenar (Málaga)
España

 

Calle Duquesa de
Parcent 10-2D
29001 Málaga
España

10685-B Hazelhurst Drive
Suite 3191
Houston, TX 77043
Estados Unidos


 

 

 Hablamos Español, Inglés, Alemán, Francés y Holandés.

En Montes de Malaga Inmobiliaria tenemos en venta casas de pueblo, fincas auténticas, villas de campo, propiedades urbanas y otras inmuebles en la venta en Antequera, Almogia, Colmenar, Comares, Casabermeja, Riogordo, Villanueva de la Concepcion y otros municipios en la Axarquía, Málaga, la Costa del Sol y en el campo de Andalucía, España.

© 2002 - www.montesdemalaga.com