Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/celt/public_html/Connections/Properties.php on line 9
Onroerend goed, huis, woning te koop in Andalusie, Spanje

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/celt/public_html/Connections/wrdp1.php on line 9

In het nieuws

Tips on finding quality car hire at Malaga airport

Opting for car hire at Malaga Airport is an excellent option for independent travellers who want to get the most out of their trip. Having a private vehicle allows visitors the freedom to explore the city of Malaga and the enchanting Costa del Sol at their leisure without having to rely on public transportation. There are also a wide range of exciting daytrip destinations that can easily be reached by car from the southern Spanish city of Malaga, including the vibrant city of Torremolinos. The r… lees verder

Eerdere berichten

Huizenjacht

De beslissing nemen om onroerend goed aan te schaffen in de Montes the Málaga lijkt misschien op een sprong in het diepe, maar dat hoeft helemaal niet. Besluiten dat een vakantiehuisje of een huis voor permanente bewoning in zuidelijk Spanje het helemaal is, is de eerste stap op weg naar een eigen plek onder de zon.

  

De beslissing nemen om onroerend goed aan te schaffen in de Montes the Málaga lijkt misschien op een sprong in het diepe, maar dat hoeft helemaal niet. Besluiten dat een vakantiehuisje of een huis voor permanente bewoning in zuidelijk Spanje het helemaal is, is de eerste stap op weg naar een eigen plek onder de zon.

Een van de eerste keuzes die je moet maken als je overweegt een huis in Spanje te kopen, is wat voor soort huis je zoekt en waar je wilt wonen. Omdat de regio echt voor elk wat wils heeft, zul je op z'n minst enig idee moeten hebben van wat je zoekt voordat je begint.

Wil je in de buurt van het strand wonen of juist meer in de bergen? Zoek je de gezellige drukte van een Andalusisch stadje of de rust van een afgelegen plek? Zoek je de veiligheid van een appartement of de vrijheid van een huis met een tuin er omheen? Wil je deel uitmaken van een gemeenschap met gedeelde faciliteiten zoals zwembad en tuin of hou je die luxe liever voor jezelf? En, het allerbelangrijkste, bepaal hoeveel je wilt uitgeven, want er is ook iets voor elke portemonnee.

Als je eenmaal een omgeving en een type huis hebt gekozen, moet je beslissen of je je geld wilt steken in een gloednieuw huis of een bestaand huis wilt kopen van de huidige eigenaar. Misschien wil je wel je huis helemaal zelf bouwen of laten bouwen volgens je eigen wensen en zoek je bouwland. Al deze mogelijkheden hebben hun voor- en nadelen.

En je huizenjacht is nu echt kinderspel geworden. Download onze taakbalk en we brengen je direct in je browser op de hoogte van de nieuwste toevoegingen aan ons huizenbestand. Discreet, in een kleine ruimte op je taakbalk en zonder je te hinderen tijdens het surfen. Klik hier om onze taakbalk te downloaden en geen kans te laten lopen om je droomhuis in Spanje te vinden.

Op televisie

Droomhuis Gezocht
Op maandagavond 17 mei zond Omroep Max op Nederland 1 het programma "Droomhuis Gezocht" uit. Een speciale aflevering, want opgenomen in de streek rond Colmenar liet onze makelaar unieke huizen zien aan klanten van Montes de Malaga Real Estate. Een unieke gelegenheid om meer te zien van deze prachtige streek! Uitzending gemist? Dan kun je deze uitzending van Droomhuis Gezocht ook nog op internet bekijken.

Onze klanten...