Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, Andalusië, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje

English Nederlands Deutsch Spanish Property For Sale - Montes de Malaga Real Estate New And Updated Property Feed

« Página principal

Inmuebles
Nuestros inmuebles

Sugerencias practicas

Caza de casa

Gastos de compra

Hypotecas

Nuestras estrellas

Solicitar más información


 

Número de referencia:

  

Huizenjacht

De beslissing nemen om onroerend goed aan te schaffen in de Montes the Málaga lijkt misschien op een sprong in het diepe, maar dat hoeft helemaal niet. Besluiten dat een vakantiehuisje of een huis voor permanente bewoning in zuidelijk Spanje het helemaal is, is de eerste stap op weg naar een eigen plek onder de zon.

   

Een van de eerste keuzes die je moet maken als je overweegt een huis in Spanje te kopen, is wat voor soort huis je zoekt en waar je wilt wonen. Omdat de regio echt voor elk wat wils heeft, zul je op z'n minst enig idee moeten hebben van wat je zoekt voordat je begint.

Wil je in de buurt van het strand wonen of juist meer in de bergen? Zoek je de gezellige drukte van een Andalusisch stadje of de rust van een afgelegen plek? Zoek je de veiligheid van een appartement of de vrijheid van een huis met een tuin er omheen? Wil je deel uitmaken van een gemeenschap met gedeelde faciliteiten zoals zwembad en tuin of hou je die luxe liever voor jezelf? En, het allerbelangrijkste, bepaal hoeveel je wilt uitgeven, want er is ook iets voor elke portemonnee.

Als je eenmaal een omgeving en een type huis hebt gekozen, moet je beslissen of je je geld wilt steken in een gloednieuw huis of een bestaand huis wilt kopen van de huidige eigenaar. Misschien wil je wel je huis helemaal zelf bouwen of laten bouwen volgens je eigen wensen en zoek je bouwland. Al deze mogelijkheden hebben hun voor- en nadelen.

En je huizenjacht is nu echt kinderspel geworden. Download onze taakbalk en we brengen je direct in je browser op de hoogte van de nieuwste toevoegingen aan ons huizenbestand. Discreet, in een kleine ruimte op je taakbalk en zonder je te hinderen tijdens het surfen. Klik hier om onze taakbalk te downloaden en geen kans te laten lopen om je droomhuis in Spanje te vinden.

Contacte con nosotros

Montes de Malaga
Real Estate S.L.


 

El Antiguo Mercado
Calle Virgen de la Candelaria
29170 Colmenar (Málaga)
España

 

Calle Duquesa de
Parcent 10-2D
29001 Málaga
España

10685-B Hazelhurst Drive
Suite 3191
Houston, TX 77043
Estados Unidos


 

 

 Hablamos Español, Inglés, Alemán, Francés y Holandés.

En Montes de Malaga Inmobiliaria tenemos en venta casas de pueblo, fincas auténticas, villas de campo, propiedades urbanas y otras inmuebles en la venta en Antequera, Almogia, Colmenar, Comares, Casabermeja, Riogordo, Villanueva de la Concepcion y otros municipios en la Axarquía, Málaga, la Costa del Sol y en el campo de Andalucía, España.

© 2002 - www.montesdemalaga.com