Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje

English Nederlands Deutsch Spanish Property For Sale - Montes de Malaga Real Estate New And Updated Property Feed

« Página principal

Inmuebles
Nuestros inmuebles

Sugerencias practicas

Caza de casa

Gastos de compra

Hypotecas

Nuestras estrellas

Solicitar más información


 

Número de referencia:

  

Praktische Tips

Het kopen van onroerend goed in Spanje hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar het is belangrijk een paar richtlijnen te volgen. De allerbelangrijkste: neem een Spaanse advocaat in de arm. Dat is essentieel. Probeer er een te kiezen met wie je in je eigen taal kunt communiceren, zodat je gemakkelijk vragen kunt stellen en de antwoorden goed kunt begrijpen. Er zijn in AndalusiŽ veel advocaten die Engels spreken, maar ook Nederlands hoeft geen probleem te zijn. We kunnen je altijd een advocaat aanbevelen als je er zelf geen hebt.

Er is een aantal documenten dat je advocaat moet controleren voordat je overgaat tot de definitieve aankoop van onroerend goed:

  • De eigendomsakte van de verkopende partij, in Spanje de Escritura Pķblica genaamd. Dit is de geregistreerde eigendomsakte van het onroerend goed. Het wordt ingeschreven in het Registro de la Propiedad, het eigendomsregister, en het is in Spanje het enige bewijs van eigendom. De eigendomsakte bevat een beschrijving van het object, gegevens van de eigenaar, en of er een hypotheek of een gerechtelijke beslaglegging op het object rust.
     

  • De Impuesto sobre Bienes Inmuebles. Het betalingsbewijs van de jaarlijkse Onroerende Zaak Belasting, IBI genaamd. Dit bewijs is om twee redenen erg belangrijk. Ten eerste geeft het aan dat er geen belastingschulden op het object rusten. Vraag bij een bestaand object, voor zover mogelijk, om betalingsbewijzen van de afgelopen vijf jaar. Bovendien vermeldt het IBI-bewijs het kadastrale referentienummer van het object, en de Valor Catastral, de officiŽle getaxeerde waarde van het object. Dat is belangrijk omdat verschillende belastingen daar op gebaseerd zijn.
     

  • Het kadastrale certificaat. Het Catastro is een tweede registratiesysteem voor onroerend goed dat zich richt op de locatie en de exacte grenzen van het object. Het certificaat bestaat uit twee delen: het ene is een tekst die het object beschrijft, het andere is een grafische weergave in de vorm van een plattegrond of een luchtfoto.

Het is belangrijk je te realiseren dat in Spanje een object pas als verkocht wordt beschouwd wanneer een aanbetaling is gestort en de  eigenaar een verkoopcontract met daarin de overeengekomen prijs heeft getekend. Tot die tijd is het object officieel nog altijd te koop en kan dus verkocht worden aan een andere bieder.

Contacte con nosotros

Montes de Malaga
Real Estate S.L.


 

El Antiguo Mercado
Calle Virgen de la Candelaria
29170 Colmenar (Málaga)
España

 

Calle Duquesa de
Parcent 10-2D
29001 Málaga
España

10685-B Hazelhurst Drive
Suite 3191
Houston, TX 77043
Estados Unidos


 

 

 Hablamos Español, Inglés, Alemán, Francés y Holandés.

En Montes de Malaga Inmobiliaria tenemos en venta casas de pueblo, fincas autťnticas, villas de campo, propiedades urbanas y otras inmuebles en la venta en Antequera, Almogia, Colmenar, Comares, Casabermeja, Riogordo, Villanueva de la Concepcion y otros municipios en la Axarquía, Málaga, la Costa del Sol y en el campo de Andalucía, EspaŮa.

© 2002 - www.montesdemalaga.com