Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Services


Thuis

Zwembadonderhoud

Recht

Spaans Leren

Internet-toegang

Consulaten

Nuttige Telefoonnummers

Taakbalk Downloaden

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Services

Het vinden van het huis van je dromen is een belangrijke stap op weg naar een nieuw leven in het zuiden van Spanje. En we willen je op geen enkele manier ontmoedigen, maar deze eerst stap zal moeten worden gevolgd door een hele reeks opeenvolgende stappen om alles georganiseerd en geregeld te krijgen zoals jij dat wilt, en zoals de Spaanse wetgeving het vereist.

Om te beginnen heb je een advocaat met een Spaanse licentie nodig. Hij doet al het noodzakelijke onderzoek, zoekt uit of alle papieren in orde zijn en of er geen hypotheek of andere schuld rust op het object dat je wilt aanschaffen en ten slotte, als alles klopt, zal hij de nieuwe eigendomsakte op jouw naam registreren.

Je wilt misschien ook Spaans leren, vooral als je van plan bent om hier permanent te komen wonen. Of je moet contact opnemen met het consulaat om je paspoort te laten vernieuwen. Je wilt je buitenlandse auto importeren. Of je wilt gebruikmaken van die enorme gratis energiebron en een systeem op zonne-energie laten installeren. Je begrijpt wel wat we bedoelen. Als er iets is wat je nodig hebt, kijk dan eerst op dit Service-onderdeel van onze website.

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com