Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Services


Thuis

Zwembadonderhoud

Recht

Spaans Leren

Internet-toegang

Consulaten

Nuttige Telefoonnummers

Taakbalk Downloaden

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Internet-toegang en vaste telefonie met AVI

Eindelijk heb je nu toegang tot breedband-internet, waar je ook woont in Andalusië. In de stad, in een van de witte dorpen, of op een afgelegen plek op het platteland, snel internet en vaste telefonie zijn nu voor iedereen bereikbaar. Met AVI kun je snel internetten, video's downloaden, online spellen spelen, gratis bellen via Skype, of tegen normale beltarieven bellen met de hele wereld, en natuurlijk gebeld worden op je eigen vaste telefoon. En je kunt bellen en internetten tegelijkertijd, net als met gewoon ADSL.

Telefonie

Met Avitel voer je telefoongesprekken naar elke bestemming: vaste telefoons of mobiele telefoons in Spanje of elders in de wereld, en servicenummers. En de beltarieven zijn lager dan je gewend bent van de voormalige monopolist Telefónica. Je kunt tot vier verschillende telefoonlijnen aanvragen, elk met een eigen nummer. En als je al een telefoonaansluiting hebt, kun je je oude nummer behouden. En verder biedt Avitel natuurlijk al die aanvullende diensten die inmiddels zo vanzelfsprekend zijn geworden, zoals nummerherkenning, een afgeschermd nummer aanvragen, of zelf je nieuwe nummer(s) kiezen.

Internet

Avired levert synchrone internetverbindingen die, anders dan ADSL, zowel voor uploaden als downloaden dezelfde snelheid gebruiken. Je kunt kiezen uit verschillende bandbreedtes, van 256 Kbps tot 4 Mbps. Net als ADSL zijn ook de verbindingen van Avired always on, je hoeft dus niet apart in te bellen of verbinding te maken. Als je wilt, kunt je tegen meerprijs een vast ip-adres krijgen. Bij de prijs inbegrepen zijn het Avired-modem, e-mailadressen en schijfruimte voor webhosting. Het modem heeft een standaard RJ45-aansluiting,zodat je er zelf netwerkapparatuur op kunt aansluiten, zoals een router, een draadloos WiFi access point, of natuurlijk gewoon je computer.

Technologie

Avired en Avitel maken gebruik van een draadloos breedbandsysteem dat Wimax wordt genoemd, dat staat voor Worldwide Interoperability for Microwave Access. Wimax zet de signalen voor telefoon en internet om in radiogolven, die vanaf het basisstation over grote afstand verzonden kunnen worden. Door gebruik te maken van strategisch geplaatste zendmasten en kleine richtantennes kunnen afstanden van meer dan 30 kilometer worden overbrugd. De installatie van de antenne is heel eenvoudig en kost minder dan twee uur.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je de brochure downloaden. Als je Avired of Avitel wilt aanvragen, kun je het aanvraagformulier downloaden, invullen en aan ons terugsturen per e-mail of fax +34 902 887 297.

Thuis

Internet-toegang
Zwembadonderhoud
Goedkoop bellen
Houtkachels

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com