Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Services


Thuis

Zwembadonderhoud

Recht

Spaans Leren

Internet-toegang

Consulaten

Nuttige Telefoonnummers

Taakbalk Downloaden

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Zwembadonderhoud en schoonmaken

Of je nu een openluchtzwembad of een overdekt zwembad hebt, privé of gemeenschappelijk, het is een bron van plezier, ontspanning en lichaamsbeweging, en moet daarom het hele jaar door in perfect conditie zijn. En dan gaat het niet alleen om het onderhoud van de technische apparatuur, maar ook om ervoor te zorgen dat het water altijd sprankelend helder is.

Door het hete klimaat in Spanje wordt een zwembad dat niet regelmatig wordt onderhouden en met de juiste chemicaliën behandeld al snel een poel vol bacteriën, met alle gevaar op infecties van dien, vooral bij kinderen. Als verhuurder van een vakantiehuis moet je er rekening mee houden dat bezuinigen op noodzakelijk onderhoud kan leiden tot schadeclaims van gasten.

Wij kunnen je zwembad het hele jaar door in tiptop conditie houden. Dankzij onze service hoef je je zelf niet meer druk te maken over de conditie van je zwembad en hou je meer tijd over voor ontspanning. Als je je villa wilt verhuren of als je vaak voor langere tijd weg bent, is het een geruststellend idee dat je zwembad uitstekend wordt onderhouden. En als je hier permanent woont, kun je dankzij onze service meer tijd in je zwembad doorbrengen, in plaats van er omheen.

Het onderhoudscontract geeft recht op twee onderhoudsbezoeken per week in de maanden mei tot september, en een per week van oktober tot april. Het niveau van de chemicaliën wordt gecontroleerd, alle vuil wordt verwijderd en het water wordt kristalhelder achtergelaten zodat je kunt genieten van een veilige duik.

  • Volledig spoelen van het filter,
  • Controle op doorstroming van het water,
  • Testen van chloor- en pH-niveaus,
  • Chemicaliën toevoegen indien nodig,
  • Reinigen van bodem en wanden van het zwembad,
  • Bladeren, insecten en ander drijvend vuil verwijderen,
  • Skimmerfilters legen en reinigen,
  • Controle van bevestigingspunten van trappen, springplank en/of glijbaan.

Ons zwembadonderhoudsteam is doorgaans binnen een uur klaar, waardoor overlast voor jezelf of je gasten tot een minimum beperkt blijft. Een jaarlijks onderhoudscontract kan alle bovenstaande punten omvatten, of meer, tegen een gemiddelde prijs van 85 euro per maand. Voor elk zwembad wordt een individuele prijsopgave gedaan op basis van een jaarcontract inclusief alle benodigde chemicaliën.

Als je zwembad schoon is, ziet het er niet alleen goed uit, maar is het ook gezond voor jezelf, je familie en je vrienden. Laat het onderhoud van je zwembad gerust aan ons over, zodat je zelf meer tijd hebt om ervan te genieten. Bel ons vandaag nog voor het schoonste zwembad in de wijde omtrek: 902 887 097.

Thuis

Internet-toegang
Zwembadonderhoud
Goedkoop bellen
Houtkachels

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com