Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Natuur


Tuinieren

Montes de MŠlaga

El Torcal

Fuente de Piedra

Tochten

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Natuur

Voorbij de pueblos blancos met hun balkonnetjes en geraniums ligt de natuur te wachten om ontdekt te worden. Uitzonderlijk mooie, wilde landschappen, waar adelaars zich laten meevoeren op de thermiek en waar lynxen jagen in het kreupelhout rond zoutwatermeren.

De meeste bergen zijn nog steeds even ontoegankelijk als altijd. Deze traditionele toevluchtsoorden voor bandoleros, bandieten en struikrovers, vormen nu de laatste reservaten waar bedreigde planten en dieren weten te overleven.

Het mooiste is dat je niet eens ver hoeft te reizen om deze ongerepte natuur te kunnen aanschouwen. Op korte afstand van elkaar kun je heel verschillende klimaten en landschappen ontdekken: van snikhete vlakten tot heuvels met overvloedige regenval, en soms zelfs sneeuw. Van dichte dennenbossen tot kale rotsformaties. Van grote meren tot diepe bergkloven.

Midden in dit gebied vind je een van de grootste natuurparken van de provincie, het Parque Natural Montes de MŠlaga. Het andere natuurpark van de regio ligt maar een paar kilometer naar het noorden, in de bergen van El Torcal. En geloof het of niet, maar in de juiste tijd van het jaar kun je duizenden flamingo's aantreffen in het zoutwatermeer van Fuente de Piedra.

Voor wie wel van een wandeltocht houdt, of van een rit met de auto of te paard, hebben we een aantal tochten in het gebied beschreven, compleet met kaartje. Ze variŽren in lengte van 3,5 tot twintig kilometer, en van gemakkelijk tot moeilijk.

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com