Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Achtergrond-informatie


Wie we zijn

Adverteren

Privacybeleid

Contact Opnemen

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Wie we zijn

Montesdemalaga.com is de website van Montes de Malaga Real Estate S.L.

Ons makelaarskantoor is gevestigd in Colmenar, de hoofdstad van de Montes de MŠlaga, een groot natuurpark in Andalusië, In Zuid-Spanje. We verkopen dorpswoningen, lanfhuizen bouwterreinen, luxe villa's, appartementen en bedrijfsonroerend goed langs de hele Costa del Sol en in het binneland van Andalusië. Ons bedrijf beschikt over een ervaren, meertalige team en kent het gebied bijzonder goed.

Maar met onze aanwezigheid op het web willen we veel meer voor je doen dan alleen maar een indruk geven van een aantal van de huizen die we te koop hebben. We proberen een centraal aanspreekpunt te zijn voor alle huidige en toekomstige onroerendgoedbezitters in onze regio. We willen je helpen gefundeerde keuzes te maken als het gaat om wat voor soort huis je waar wilt kopen. Maar daar houdt het nog niet mee op.

Zelfs als je het hele koopproces van je nieuwe huis in Spanje helemaal achter de rug hebt, vind je hier nog steeds heel veel nuttige informatie. Zo vertellen we je wat voor weer het gaat worden, bijvoorbeeld. We vertellen je precies wat er allemaal komt kijken bij tuinieren in een Mediterraan klimaat, bieden je tweetalige boodschappenlijsten en typische regionale recepten, we vertellen je waar je goed en lekker kunt eten en wat je allemaal kunt gaan doen in je vrije tijd.

We doen ons best om de informatie op onze website correct en actueel te houden. Als er iets is wat je niet kunt vinden of als je verouderde informatie op onze site tegenkomt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen dat je veel plezier zult hebben tijdens je bezoek.

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com