Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Cultuur


MŠlaga

Witte Dorpen

SkiŽn

Golf

Stierenvechten

Flamenco

Picasso

Evenementen

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

SkiŽn

Solynieve is Europa's zuidelijkst gelegen skigebied en is te vinden op de hellingen aan de zuidkant van de Sierra Nevada, zo'n 32 kilometer ten zuiden van Granada. In dit landschap werden in 1996 de wereldkampioen-schappen alpineskiŽn gehouden. De faciliteiten zijn sindsdien nog verder verbeterd. Van begin december tot eind maart, begin april, ligt er normaal gesproken voldoende sneeuw op een hoogte van 2.080 meter. Solynieve trekt skiliefhebbers uit heel Europa, en hoewel het misschien niet het aantrekkelijkste skigebied is, zijn de skifaciliteiten uitstekend.

Solynieve biedt goed onderhouden pistes met met een totale lengte van 76 kilometer aan afdalingen en een redelijke hoeveelheid andere pistes, toegankelijk via 22 liften. De pistes zijn voornamelijk van de gemakkelijke blauwe en gematigd moeilijke rode categorie. Sommige van de kortere afdalingen vanaf de Veleta II-lift zijn zo steil dat ze zelfs voor ervaren skiŽrs een uitdaging zijn. Er zijn vijf moeilijke zwarte afdalingen en in de meeste winters kun je ook langlauftochten maken in de Sierra Nevada. Prijzen liggen lager dan in de populaire Alpengebieden.

De aprŤs-ski vindt plaats in niet minder dan dertig bars, pianobars, restaurants en disco's. De belangrijkste hotels MelŪa Sierra en Keria Nevada beschikken over uitstekende restaurants, net als de parador, het staatshotel hoog boven op de Veleta. Er is ruime keuze in beschikbare cuisines, van Frans in het populaire Pourqoui-Pas tot Castiliaanse en Andalusische specialiteiten in Ruta de Veleta, een restaurant dat regelmatig bezocht wordt door koning Juan Carlos en zijn familie.

Solynieve

Locatie
Faciliteiten
Skipistes

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com