Vakantieaccommodatie


Een van de beste eigenschappen van dit gebied is dat het weer bijna het hele jaar door mooi genoeg is om vakantie te komen houden. Onze winters zijn natuurlijk wel veel koeler dan de zomerhitte in juli en augustus. Maar zelfs midden in de winter zijn de Montes de Málaga een aangename onderbreking weg van de vorst en de sneeuw in het noorden.

Tenzij je zo gelukkig bent om je eigen vakantiehuis te bezitten in Zuid-Spanje, zul je voor de duur van je verblijf waarschijnlijk je accommodatie moeten huren. In dit deel van onze website presenteren we je een verzameling B&B's, villa's, hotels, appartementen en andere vakantiehuizen met een persoonlijk tintje. Dit zijn landelijke accommodaties, op rustige plekjes en, beter nog, ze staan niet in alle reisgidsen.

Of je nu voor een lang weekend komt, een korte kerstvakantie, een lange zomervakantie of misschien kom je hierheen op huizenjacht om je eigen vakantiehuis te kopen, we weten zeker dat je de accommodatie zult vinden die past bij je wensen en je budget.

En als je je reservering doorgeeft, vraag dan meteen even naar onze aanvullende diensten. Om je een idee te geven van de mogelijkheden: we kunnen je onze Afhaalservice aanbieden om je op te halen op het vliegveld en je naar je accommodatie te brengen, of de Schoonmaak-service om je appartement of villa regelmatig te laten schoonmaken als je langere tijd blijft.

Services