Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Reizen


Met het vliegtuig

Met de auto

Met de trein

Met de bus

Al Andalus Expreso

Douane

Kaarten

Op deze website

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Reizen per trein

Het Spaanse spoorwegnetwerk wordt geëxploiteerd door het staatsbedrijf Renfe. Internationale treinen uit Frankrijk hebben Madrid of Barcelona als eindbestemming. Daar vandaan kun je overstappen op treinen naar de meeste steden in Andalusië. Er zijn vier verschillende treindiensten:

Alta Velocidad (Hoge snelheid) Deze worden in de eerste plaats onderhouden door de fantastische AVE die over speciaal spoor rijdt van Madrid naar Cordoba en Sevilla (minder dan 3 uur). De lijn Madrid - Málaga wordt momenteel aangelegd en moet in 2007 operationeel zijn. Verder zijn er de Talgo 200 treinen die diensten onderhouden tussen Madrid en Málaga (4,5 uur), Cádiz (5 uur), Huelva (4,5 uur) en Algeciras (6 uur).

Grandes Lineas (Lange afstand) Treinen vertrekken uit Madrid en Barcelona naar de meeste grote steden in Andalusië: Huelva, Sevilla, Cádiz, Jerez de la Frontera, Algeciras, Málaga, Córdoba, Granada, Almería, Linares / Baeza. Er rijdt ook een trein van Cádiz naar Almería via Jerez de la Frontera, Sevilla, Córdoba en Linares / Baeza.

Regionales (Regionaal) Er is een uitgebreid netwerk van regionale treinen die onderweg stoppen op de kleinere, tussenliggende stations. Zie onderstaande kaart voor de routes:

Cercanias (Lokaal) Deze stoptreinen vertrekken vanuit Málaga naar Fuengirola (stop op vliegveld Malaga) en naar Álora, vanuit Sevilla naar Cazalla-Constantina, naar Loria del Rio en naar Utrera, en vanuit Cádiz naar Jerez de la Fronterra.

Reserveren en kaartjes Reserveren is aan te raden voor de 'Alta Velocidad' en 'Grandes lineas' als je in het weekeinde of op feestdagen reist. Je kunt boeken op de grote stations en bij vertegenwoordigers van Renfe, waaronder veel reisbureaus. De prijs van de kaartjes is redelijk en is afhankelijk van de klasse (Club, Preferente, Turista) en het tijdstip van de dag (Punta, Plano, Valle).

Andalusië Express De Al Andalus Expreso is een speciale trein waarmee luxe rondreizen worden georganiseerd in gerestaureerde wagons die in het begin van de 20e eeuw zijn gebouwd. De excursies in de zomer doen enkele van de populaire Andalusische steden aan.

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com