Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Reizen


Met het vliegtuig

Met de auto

Met de trein

Met de bus

Al Andalus Expreso

Douane

Kaarten

Op deze website

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Vliegveld Malaga (AGP) - Pablo Ruiz Picasso

Avenida Garcia Morato s/n
29004 Málaga
Tel (+34) 952 048 484

Aankomst: (+34) 952 048 838
Vertrek: (+34) 952 048 804

Actuele vluchtinformatie van vliegveld Málaga: Aankomst - Vertrek

Vliegveld Malaga ligt ongeveer 6 kilometer ten westen van de stad Malaga, vlak naast de snelweg langs de kust (N340) en de nieuwe tolweg naar het zuiden. Bij het verlaten van het vliegveld, bij de aansluiting met de N340, gaat de linker baan over het viaduct naar Málaga, Colmenar, de Axarquía en de oostelijke Costa del Sol, terwijl de rechter baan precies de andere kant op gaat, naar Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Marbella, Estepona, Gibraltar en alle andere plaatsen aan de westelijke Costa del Sol.

Openbaar vervoer

Station LogoEr is een regelmatige treindienst vanaf het vliegveld naar de stad Málaga en langs de kust naar Fuengirola. Vertrek elk half uur in beide richtingen. De reistijd naar het centrum van Málaga is 12 minuten, naar Fuengirola 29 minuten. Het treinstation bevindt zich tegenover de internationale terminal. Neem in de aankomsthal de lift naar de vertrekhal. Loop hier naar buiten, het bovenste parkeerdek op, en sla rechtsaf. Volg de borden over de voetgangersbrug naar het treinstation.

Bus nummer 19 onderhoudt eeen regelmatige dienst tussen het vliegveld en de stad Málaga. De bushalte bevindt zich even buiten de hoofdaankomsthal. Ga naar buiten, sla rechtsaf en loop ongeveer 40 meter. Dit is een stadsbus, die misschien leeg is bij het verlaten van de luchthaven maar waar onderweg veel passagiers instappen. Hou daar rekening mee als je veel bagage bij je hebt. Elk half uur vanaf het vliegveld naar het busstation in de binnenstad van Málaga.

Routebeschrijving vanaf het vliegveld

Verlaat het luchthavengebouw of het autoverhuurbedrijf en volg de enige weg van het luchthaventerrein af. Na de rotonde zie je aan de rechterkant van de weg de grote bierbrouwerij van San Miguel.

Neem de linker rijstrook over het viaduct voor de richting Málaga, Nerja, Antequera, Colmenar en alle plaatsen in het oosten en noorden, en volg de borden naar de kustweg N340. Als je onderweg bent naar Colmenar, Antequera of Granada, neem dan de afrit naar de Ronda de Málaga (de ringweg van Málaga) die uitkomt op de N340.

Neem de rechter rijstrook voor de westelijke Costa del Sol en Ronda. Deze rijstrook komt uit op de kustweg N340 in de richting van Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Calahonda, Marbella, San Pedro, Ronda, Estepona, Sotogrande en de Costa de la Luz. Sla na ongeveer 1 kilometer rechtsaf naar de N340 richting Fuengirola en verder. Als je naar Ronda wilt, neem je in San Pedro de weg het binnenland in, bij het eerste verkeerslicht op deze weg. Ronda ligt op ongeveer een uur rijden vanaf de kust.

Met het vliegtuig

Vliegveld Malaga
Vliegveld Sevilla
Vliegveld Gibraltar

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com