Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Reizen


Met het vliegtuig

Met de auto

Met de trein

Met de bus

Al Andalus Expreso

Douane

Kaarten

Op deze website

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Reizen per vliegtuig

Er zijn tientallen internationale maatschappijen die lijnvluchten onderhouden naar Málaga en verder is er een groot aantal chartermaatschappijen dat op Málaga vliegt. Iberia, eigendom van de Spaanse overheid, is de grootste internationale luchtvaartmaatschappij van Spanje. Al staat het bedrijf misschien niet bekend als een van 's werelds beste, het scoort uitstekend op het gebied van de veiligheid en het serviceniveau is de afgelopen jaren aanzienlijk verhoogd. Tegelijkertijd zijn de tickets goedkoper geworden, maar het bedrijf lijdt nog steeds enorme verliezen, net als veel andere Europese luchtvaartmaatschappijen.

Lijnvluchten

Als je geen rechtstreekse vlucht naar Spanje kunt krijgen, kun je proberen via Londen te vliegen, waar vandaan dagelijks een groot aantal vluchten naar alle Spaanse luchthavens vertrekt. Prijzen van tickets van en naar Spanje zijn de afgelopen jaren steeds lager geworden vanwege de toegenomen concurrentie, maar zijn nog altijd hoog vergeleken met chartertickets. Toegenomen concurrentie door maatschappijen als Air Europa heeft Iberia gedwongen ook op binnenlandse vluchten de prijzen te verlagen.

Chartervluchten

Goedkope chartervluchten naar bestemmingen in Spanje, waaronder Málaga, zijn beschikbaar vanuit de meeste Europese landen, vooral Nederland, Engeland, Duitsland en Scandinavië. Vanuit Nederland is Málaga een van de goedkoopste Spaanse bestemmingen, met prijzen vanaf 59 euro voor een enkele reis. Als je vanuit Engeland naar de westelijke Costa del Sol of de Costa de la Luz vliegt, kun je ook naar Gibraltar of Jerez de la Frontera vliegen, tegen ongeveer hetzelfde tarief als van een vlucht naar Málaga.

Het is de moeite waard rond te shoppen voor de laagste tarieven, maar houd er rekening mee dat chartervluchten vaak meer vertraging oplopen dan lijnvluchten. Als stelregel geldt dat hoe langer van tevoren je je ticket boekt, des te goedkoper het is. Tickets voor chartervluchten zijn niet overdraagbaar en het is verboden op het ticket van iemand anders te vliegen. Andalusië is een gemakkelijke bestem-ming om naar toe te vliegen. Extra beveiligingsmaatregelen hebben niet geleid tot vertragingen op de luchthavens van Andalusië.

Met het vliegtuig

Vliegveld Malaga
Vliegveld Sevilla
Vliegveld Gibraltar

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com