Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Reizen


Met het vliegtuig

Met de auto

Met de trein

Met de bus

Al Andalus Expreso

Douane

Kaarten

Op deze website

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Vliegveld Gibraltar (GIB)

Gibraltar
Tel (+34) Tel. 956 773 026

Het vliegveld van Gibraltar ligt ongeveer 2 kilometer buiten het centrum van de stad langs de grens met Spanje. Er is een lijnbus naar de stad en er zijn taxi's beschikbaar.

Als je naar Spanje reist, is het gemakke-lijker om de paar honderd meter naar de grens lopend af te leggen en je huurauto op te halen in La Linea. Vrienden en familieleden die passagiers gaan afhalen, kunnen het beste parkeren in La Linea. Er zijn kruiers met bagagewagentjes, maar ze zijn erg duur.

Het vliegveld (niet de terminal) wordt geëxploiteerd door de British Royal Air Force, dus in de zomer worden de vliegtuigen geserviced door mannen in khaki shorts in plaats van blauwe overalls. Al het auto- en voetgangersverkeer moet de start- en landingsbaan oversteken. Slagbomen en waarschuwingslichten houden voetgan-gers tegen als vliegtuigen de baan gebruiken.

Er zijn geen telescopische 'slurven', maar passagiers lopen over het asfalt zoals in de goede oude tijd. Wie aankomt op Gibraltar wordt getrakteerd op een fantastische eerste blik op de 'Rock' vanaf boven aan de vliegtuigtrap. Dat moet beter zijn dan het gebruikelijke tapijt en plastic waarmee de hedendaagse vliegtuigpassagier doorgaans wordt begroet.

Vrienden en familieleden kunnen je uitzwaaien vanaf het café op de eerste verdieping, dat een open dakterras heeft met uitzicht op de meeste vliegtuigen. Er hangt hier een hele speciale familiesfeer bij het verwelkomen van passagiers die je vrijwel nergens anders tegenkomt.

Vluchten van en naar Gibraltar

British Airways vliegt dagelijks naar Londen Heathrow en Gatwick.

Monarch Scheduled heeft dagelijkse vluchten naar Luton, ten noorden van Londen. Ze vliegen ook naar Manchester.

Er zijn geen vluchten vanaf Gibraltar naar Nederlandse of Belgische luchthavens.

Met het vliegtuig

Vliegveld Malaga
Vliegveld Sevilla
Vliegveld Gibraltar

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com