Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Reizen


Met het vliegtuig

Met de auto

Met de trein

Met de bus

Al Andalus Expreso

Douane

Kaarten

Op deze website

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Auto huren

Autoverhuurbedrijven zoals Avis, Budget, Europecar en Hertz hebben kantoren in de meeste Andalusische steden en op het vliegveld van Málaga en Sevilla. De tarieven van grote internationale bedrijven verschillen weinig van elkaar, maar je bent vaak wel goedkoper uit als je vroeg boekt. De kleinere autuverhuurbedrijven zijn vaak het goedkoopst. Als je als bezoeker komt, is het aan te raden om je huurauto van tevoren te reserveren, vooral in de drukke periodes.

Bij het vergelijken van de tarieven moet je erop letten of bij de prijzen de verzekering en de belasting is inbegrepen, en of er geen verbor-gen kosten zijn. De betaling van de brandstof verschilt, dus let daar ook op. De meeste bedrijven leveren de auto's af met een volle, halfvolle of bijna lege tank en verzoeken je de auto met eenzelfde hoeveelheid brandstof weer in te leveren. Ande-re brengen een volle tank in reke-ning maar geven geen geld terug als je je auto inlevert met een volle tank.

Niet alle verhuurbedrijven bieden onbeperkte kilometers, wat vaak duurder uitpakt, tenzij je maar weinig kilometers denkt te gaan rijden, wat moeilijk is in een gebied zo uitgestrekt als Andalusië. Als je plannen hebt om naar Portugal of Marokko te gaan, controleer dan van tevoren of dat is toegestaan. Bij de meeste verhuur-bedrijven is dat niet het geval.

Om in Spanje een auto te huren, hebt je een geldig rijbewijs nodig (een kopie is niet voldoende) en soms ook een paspoort. Als er verschillende mensen in de auto willen rijden, moeten de namen van al die bestuurders op het huurcontract worden vermeld. Voor bestuurders jonger dan 25 jaar moet je vaak een aanvullende verzekering afsluiten. Creditcards worden doorgaans geaccepteerd als borg. Als je geen creditcard wilt gebruiken, moet je vaak een hoge borg contant betalen.

Met de auto

Autorijden
Auto huren


Autohuur

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com