Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Reizen


Met het vliegtuig

Met de auto

Met de trein

Met de bus

Al Andalus Expreso

Douane

Kaarten

Op deze website

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Reizen per bus

Een van de beste middelen van openbaar vervoer in Andalusië is de bus. Er worden geregelde diensten onderhouden tussen de belangrijke plaatsen in de regio, maar ook pendeldiensten van en naar Madrid. De bus is op het platteland de enige vorm van openbaar vervoer. De buslijnen worden geëploiteerd door verschillende privémaatschappijen. De meeste vertrekken vanaf het hoofdbusstation in de steden. Sommige bedrijven hebben hun eigen busstation.

Kaartjes voor vervoer tussen grote plaatsen koop je op het busstation aan het loket van het betreffende busbedrijf. Het kaartje is vaak ook meteen een reser-vering en is soms een plaatsbewijs voor een specifieke stoel. De buschauffeur controleert de plaatsbewijzen bij het instappen. Op kortere trajecten of als je onderweg instapt, betaal je direct aan de chauffeur.

Lokatie van de bus stations

Málaga Het busstation bevindt zich iets ten westen van het stadcentrum, naast het treinstation van de Renfe. Hier vandaan vertrekken ook bussen naar steden elders in Europa.

Vliegveld Málaga De bus naar Marbella stopt direct voor de uitgang van de aankomsthal. Er is ook een stadsbus (lijn 19) naar het centrum van Málaga en het centraal bus- en treinstation. Kijk voor meer informatie bij het vliegveld van Malaga.

Sevilla Het busstation ligt in het centrum van de stad aan het Plaza de Armas. Het is een modern en efficiënt station met winkels.

Córdoba Nieuw, modern busstation vlakbij het treinstation van de Renfe.

Granada Granada's busstation ligt aan de Carretera de Jaen, het verlengde van de Avenida de Madrid, 3 kilometer ten noordwesten van het centrum. Alle lijnen vertrekken hier, met uitzondering van een paar lijnen naar bestemmingen in de buurt, zoals Fuente Vaqueros, Viznar en Sierra Nevada.

Algeciras Het busstation bevindt zich iets ten westen van het centrum van de stad, naast het spoorweg-station.

Cádiz Het busstation ligt naast de ingang van de oude ommuurde stad in het oosten, met uitzicht over de baai van Cádiz.

Marbella Het busstation ligt een paar kilometer het binnenland in, aan de kustweg N340, bij een van de kruispunten. De stadsbussen rijden door het centrum, maar de lange-afstandslijnen niet.

Estepona Het busstation van busbedrijf Portillo ligt langs de zee tussen het centrum van de stad en de jachthaven.

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com