Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Reizen


Met het vliegtuig

Met de auto

Met de trein

Met de bus

Al Andalus Expreso

Douane

Kaarten

Op deze website

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Al Andalus rondreis door Andalusië per klassieke trein

Al Andalus Expreso is een luxe treinreis in de stijl van de Orient Express, die je mee terug neemt naar de glamour van het Belle Epoque. Rondreizen door Andalusië aan boord van deze trein is een bijzondere ervaring, een romantische reis in een sfeer van elegantie en distinctie.

De Al Andalus Expreso is samengesteld uit veertien rijtuigen: een keukenrijtuig, twee restauratierijtuig, een barrijtuig, een salonrijtuig, zeven slaaprijtuigen, een rijtuig voor het personeel en een generatorwagon. De trein is met zorg gerestaureerd met behoud van het oorspronkelijke sfeer, maar ook met het comfort van de modernste treinen. Alle rijtuigen zijn voorzien van airconditioning en verwarming.

Je brengt op een na alle nachten door aan boord van de trein, waar je comfortabel kunt slapen. De Al Andalus beschikt over 37 tweepersoons Club coupés verdeeld over de zeven rijtuigen, waarvan het merendeel in 1929 in Frankrijk is gebouwd. Je voelt je de koning te rijk als je reist in hetzelfde rijtuig dat werd ontworpen en gebouwd voor de Britse koninklijke familie voor haar zomerreizen naar de Côte d'Azur. Het interieur is verder verfraaid en verbeterd tijdens de aanpassingen aan de trein.

De coupés beschikken over twee eenpersoons bedden, maar als je dat liever hebt, kun je ook kiezen voor een van de vijf coupés met een tweepersoons bed. Alle zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Overdag verandert het uiterlijk van je coupé, doordat de bedden ingeklapt worden tot comfortabele banken, met ruimte in het midden voor een tafel en een stoel. De ideale omgeving om wat te lezen of te genieten van het voorbijglijdende landschap. Verder is er in de coupé ruimte voor je bagage, een kledingkast en laden voor je kleren, en niet te vergeten een persoonlijke kluis. Alle coupés hebben airconditioning en verwarming met individuele temperatuurregeling.

In zes dagen doet de trein zeven verschillende steden aan in het zuiden van Spanje: Granada, Bobadilla, Ronda, Jerez de la Frontera, Baeza, Sevilla en Córdoba. Bij de prijs inbegrepen zijn gidsen, entreegelden, alle maaltijden en snacks.

Je kunt deze reis boeken vanaf Madrid of Sevilla, maar je moet er wel vroeg bij zijn, want het aantal vertrekdata voor de treinreis is beperkt en er zijn slechts zeven slaaprijtuigen met een maximumcapaciteit van 74 passagiers in 37 Club coupés.

Je zult je langzamerhand wel afvragen wat het kost. Het is niet goedkoop, maar we hebben het dan ook over een luxe rondreis in een klassieke trein. Voor twee personen in een tweepersoons coupé betaal je iets meer dan 6.000 euro.

Vertrekdata Normaal gesproken vertrekt de Al Andalus een keer per week in het 'hoogseizoen' april, mei, juni en september en er zijn slechts twee vertrekdata in november en december. Tussen 3 juli en eind augustus reid de trein onregelmatig.

Contact & Boekingsinformatie Neem voor prijzen, vertrekdata en reserveringen contact op met Al Andalus Expreso, Capitán Haya 55, 28020 Madrid, van maandag tot vrijdag 9.00 tot 19.30, zaterdag 9.30 to 13.30. Tel: +34 91 570 16 21, fax: +34 91 571 74 82. Email: alandalus@alandalusexpreso.com

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com