Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, Andalusië, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Onroerend Goed
Bekijk objecten

Praktische tips

Huizenjacht

Werkelijke kosten

Hypotheek aanvragen

Onze sterren

Informatieformulier


 

Referentienummer:

  

 
 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Toon deze locatie op de kaartReferentie: 202 - Nieuwbouwwijk Chorropinos in Colmenar

Slechts 30 kilometer te noorden van Málaga, midden in Los Montes, ligt Colmenar, ook bekend als de hoofdstad van de Montes de Málaga. Het dorp is vernoemd naar een nabijgelegen boerderij, die bekend stond als Colmenar (bijenstal) vanwege haar grote aantal bijenkorven, of  colmena's zoals ze in het Spaans genoemd worden.

Klik op de knoppen om door ons fotoalbum te bladeren.
< Vorige ^ Terug Volgende >

Bovenop de heuvel, uitkijkend over het dorp Colmenar en de omliggende valleien, staat de ermitage van La Santísima Virgen de la Candelaria. Het werd gebouwd in de 17e eeuw en is nu officieel een historisch monument. De ermitage is gewijd aan de beschermheilige van Colmenar.

Daar vandaan kijk je uit over het oude deel van het dorp. In het noorden zie je de laatste bergrug van de Montes the Malaga, die het dorp beschermt tegen koude noordenwinden. Naar het oosten reikt het uitzicht zo ver als de Sierra de Tejeda en zelfs de Sierra Nevada, beide met sneeuw bedekte toppen in de winter.

In Colmenar is het regionale medisch centrum gehuisvest, dat 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend is. Er is ook een internetcafé en businesscentre met alle faciliteiten. Het dorp heeft verder bijna alles te bieden wat je nodig hebt, van supermarkten en slagerijen tot cafés en restaurants, van scholen tot banken en meubelwinkels.

Dit is landelijk Andalusië op zijn best. En toch zijn de stad Málaga, de drukte van de Costa del Sol en de internationale luchthaven geen van alle meer dan half uur rijden.

Chorropinos

Beginpagina
Indeling wijk
Kies je huis
Over de locatie

Contact opnemen

Montes de Malaga
Real Estate S.L.


 

El Antiguo Mercado
Calle Virgen de la Candelaria
29170 Colmenar
Spanje

 

Calle Duquesa de
Parcent 10-2D
29001 Málaga
Spanje

10685-B Hazelhurst Drive
Suite 3191
Houston, TX 77043
USA

Bel gratis*: 0800-0229310
of: (+34) 952 730 629
 

 

USA & Canada Toll Free:
1-888-4556-888


Email:Email us about this Spanish property for sale in , Andalucia, Spain

Bel ons via Skype


Wij spreken Nederlands, Engels, Spaans, Duits en Frans.

Montes de Malaga Real Estate S.L. heeft dorpshuizen, finca's en cortijo's, villa's, bed and breakfasts, plattelandshotels, restaurants en ander Spaans onroerend goed te koop in Antequera, Almogia, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Villanueva de la Concepcion, Villanueva del Rosario, Villanueva del Trabuco en elders in landelijk Axarquia, de provincie Malaga, de Costa del Sol en het binnenland van Andalusië, Spanje.

* Gratis bellen naar dit nummer vanaf een vaste telefoonlijn in Nederland.

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com