Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, Andalusië, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje

English Nederlands Deutsch Spanish Property For Sale - Montes de Malaga Real Estate New And Updated Property Feed

« Página principal

Inmuebles
Nuestros inmuebles

Sugerencias practicas

Caza de casa

Gastos de compra

Hypotecas

Nuestras estrellas

Solicitar más información


 

Número de referencia:

  

Belastingen & Honoraria

Bij de overdracht van onroerend goed moet je twee belastingen en twee leges betalen. Dat zijn:

  • Notariskosten. Je betaalt de Notario een honorarium waarvan de hoogte is vastgelegd in een officiële schaal. De hoogte varieert. Als er een hypotheek op het object rust, brengt dat een extra akte en extra kosten met zich mee.

  • Objectregistratie. Dit zijn de leges voor de registratie van het object in het officiële Registro de la Propiedad. Deze leges zijn ongeveer even hoog als de notariskosten. De advocaat kan je vooraf de exacte bedragen vertellen.

  • Overdrachtsbelasting. Die heet Impuesto de Transmisiones Patrimoniales. Deze overdrachtsbelasting is vastgesteld op 7% van de in het contract vermelde waarde. Je betaalt bovendien 7% IVA (BTW) als je een nieuw object van een projectontwikkelaar koopt, plus een half procent aan zegelrecht.

Tot slot is er het honorarium van de advocaat. Dat bedraagt normaal gesproken ongeveer 1% van de koopsom. Dit lijkt op het eerste gezicht misschien nogal ingewikkeld, maar het is een standaardprocedure waarbij de advocaat je begeleid.

Kosten

Belastingen & Honoraria
Jaarlijkse Kosten

Contacte con nosotros

Montes de Malaga
Real Estate S.L.


 

El Antiguo Mercado
Calle Virgen de la Candelaria
29170 Colmenar (Málaga)
España

 

Calle Duquesa de
Parcent 10-2D
29001 Málaga
España

10685-B Hazelhurst Drive
Suite 3191
Houston, TX 77043
Estados Unidos


 

 

 Hablamos Español, Inglés, Alemán, Francés y Holandés.

En Montes de Malaga Inmobiliaria tenemos en venta casas de pueblo, fincas auténticas, villas de campo, propiedades urbanas y otras inmuebles en la venta en Antequera, Almogia, Colmenar, Comares, Casabermeja, Riogordo, Villanueva de la Concepcion y otros municipios en la Axarquía, Málaga, la Costa del Sol y en el campo de Andalucía, España.

© 2002 - www.montesdemalaga.com