Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Onroerend Goed
Bekijk objecten

Praktische tips

Huizenjacht

Werkelijke kosten

Hypotheek aanvragen

Onze sterren

Informatieformulier


 

Referentienummer:

  

 
 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Jaarlijkse Kosten

Bij de overdracht moet je kopieŽn krijgen van alle betalingsbewijzen van belastingen op het object. De jaarlijkse gemeentelijke onroerende zaak belasting heet IBI of Impuesto sobre Bienes Inmuebles. De vorige eigenaar moet de betalingsbewijzen van het voorgaande jaar overleggen.

De officiŽle getaxeerde waarde van het object, die als basis dient voor de berekening van belastingen, staat hierop vermeld als de Valor Catastral. Je advocaat moet controleren of er geen verschuldigde belasting over voorgaande jaren open staat. Eventuele reinigingsrechten en rioolrechten kunnen in dit bedrag zijn opgenomen, maar worden ook wel apart in rekening gebracht.

Alle niet-residente eigenaren moeten twee verschillende jaarlijkse onroerend-goedbelastingen betalen. Dit kan een ingewikkelde aangelegenheid zijn en we raden dan ook aan om contact op te nemen met een belastingadviseur, die ervoor zorgt dat alle belastingen op tijd betaald worden.

Kosten

Belastingen & Honoraria
Jaarlijkse Kosten

Contact opnemen

Montes de Malaga
Real Estate S.L.


 

El Antiguo Mercado
Calle Virgen de la Candelaria
29170 Colmenar
Spanje

 

Calle Duquesa de
Parcent 10-2D
29001 Málaga
Spanje

10685-B Hazelhurst Drive
Suite 3191
Houston, TX 77043
USA


 

 

 Wij spreken Nederlands, Engels, Spaans, Duits en Frans.

Montes de Malaga Real Estate S.L. heeft dorpshuizen, finca's en cortijo's, villa's, bed and breakfasts, plattelandshotels, restaurants en ander Spaans onroerend goed te koop in Antequera, Almogia, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Villanueva de la Concepcion, Villanueva del Rosario, Villanueva del Trabuco en elders in landelijk Axarquia, de provincie Malaga, de Costa del Sol en het binnenland van AndalusiŽ, Spanje.

* Gratis bellen naar dit nummer vanaf een vaste telefoonlijn in Nederland.

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com