Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, Andalusië, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje

English Nederlands Deutsch Spanish Property For Sale - Montes de Malaga Real Estate New And Updated Property Feed

« Página principal

Inmuebles
Nuestros inmuebles

Sugerencias practicas

Caza de casa

Gastos de compra

Hypotecas

Nuestras estrellas

Solicitar más información


 

Número de referencia:

  

Jaarlijkse Kosten

Bij de overdracht moet je kopieën krijgen van alle betalingsbewijzen van belastingen op het object. De jaarlijkse gemeentelijke onroerende zaak belasting heet IBI of Impuesto sobre Bienes Inmuebles. De vorige eigenaar moet de betalingsbewijzen van het voorgaande jaar overleggen.

De officiële getaxeerde waarde van het object, die als basis dient voor de berekening van belastingen, staat hierop vermeld als de Valor Catastral. Je advocaat moet controleren of er geen verschuldigde belasting over voorgaande jaren open staat. Eventuele reinigingsrechten en rioolrechten kunnen in dit bedrag zijn opgenomen, maar worden ook wel apart in rekening gebracht.

Alle niet-residente eigenaren moeten twee verschillende jaarlijkse onroerend-goedbelastingen betalen. Dit kan een ingewikkelde aangelegenheid zijn en we raden dan ook aan om contact op te nemen met een belastingadviseur, die ervoor zorgt dat alle belastingen op tijd betaald worden.

Kosten

Belastingen & Honoraria
Jaarlijkse Kosten

Contacte con nosotros

Montes de Malaga
Real Estate S.L.


 

El Antiguo Mercado
Calle Virgen de la Candelaria
29170 Colmenar (Málaga)
España

 

Calle Duquesa de
Parcent 10-2D
29001 Málaga
España

10685-B Hazelhurst Drive
Suite 3191
Houston, TX 77043
Estados Unidos


 

 

 Hablamos Español, Inglés, Alemán, Francés y Holandés.

En Montes de Malaga Inmobiliaria tenemos en venta casas de pueblo, fincas auténticas, villas de campo, propiedades urbanas y otras inmuebles en la venta en Antequera, Almogia, Colmenar, Comares, Casabermeja, Riogordo, Villanueva de la Concepcion y otros municipios en la Axarquía, Málaga, la Costa del Sol y en el campo de Andalucía, España.

© 2002 - www.montesdemalaga.com