Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Onroerend Goed
Bekijk objecten

Praktische tips

Huizenjacht

Werkelijke kosten

Hypotheek aanvragen

Onze sterren

Informatieformulier


 

Referentienummer:

  

 
 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Ik Vertrek volgt klanten van Montes de Malaga Real Estate

In de populaire serie Ik Vertrek over Nederlanders die gaan emigreren zendt de Tros op donderdag 1 maart 2007 een bijzondere aflevering uit.

In deze aflevering volgen we Martin en Ingrid. Ze worden op slag verliefd als ze elkaar tegen het lijf lopen in de zorginstelling waar ze beiden werken. Samen hebben ze zes kinderen en één grote droom: emigreren naar de Spaanse zon om er licht- en geluidsapparatuur te gaan verhuren.

Ze kiezen ervoor om hun droom te realiseren, maar moeten daarvoor wel vijf kinderen in Nederland achterlaten, waaronder Ingrid’s 16-jarige dochter Amanda. Eenmaal in Spanje aangekomen, blijkt dat de cheque waarmee het huis werd betaald, zoek is. Ook is de verhuur van licht- en geluidsapparatuur een business waarvoor je als kersverse ondernemer over een lange adem moet beschikken. Maar: Martin blijft lachen nu hij zomer én winter in t-shirt op z’n motor kan rijden.

Een uur lang worden de belevenissen gevolgd van Martin, zijn vrouw Ingrid en hun zoontje Jeffrey. Ze wonen inmiddels in Colmenar, in een huis dat zij kochten via Montes de Malaga Real Estate S.L. Een uur lange uitzending over het afscheid, de verhuizing, de eerste schooldag, de start van een eigen onderneming in de verhuur van licht- en geluidsapparatuur, over vallen, opstaan en integreren in een nieuw land.

Wat deze aflevering zo bijzonder maakt, is dat je nu met eigen ogen kunt zien hoe het leven eruit ziet in Colmenar. Slenter mee in de voetsporen van het gezin van Martin door de smalle, kronkelige straatjes van het dorp, neem een kijkje op de markt, geniet van een lekker glas lokale wijn mét tapas, of laat je verrassen door de adem- benemende uitzichten.

Kortom, een unieke kans als je zelf ook overweegt de stap te wagen en een nieuw leven in deze prachtige omgeving te beginnen, of als je erover denkt hier een tweede huis aan te schaffen. Kijken dus, op donderdag 1 maart om 21:25 uur op Nederland 1. En als je de uitzending onverhoopt toch niet kunt zien, geen nood! We bieden je hier na de uitzending een gratis online herkansing.

Deze uitzending online bekijken
   
Contact opnemen

Montes de Malaga
Real Estate S.L.


 

El Antiguo Mercado
Calle Virgen de la Candelaria
29170 Colmenar
Spanje

 

Calle Duquesa de
Parcent 10-2D
29001 Málaga
Spanje

10685-B Hazelhurst Drive
Suite 3191
Houston, TX 77043
USA


 

 

 Wij spreken Nederlands, Engels, Spaans, Duits en Frans.

Montes de Malaga Real Estate S.L. heeft dorpshuizen, finca's en cortijo's, villa's, bed and breakfasts, plattelandshotels, restaurants en ander Spaans onroerend goed te koop in Antequera, Almogia, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Villanueva de la Concepcion, Villanueva del Rosario, Villanueva del Trabuco en elders in landelijk Axarquia, de provincie Malaga, de Costa del Sol en het binnenland van AndalusiŽ, Spanje.

* Gratis bellen naar dit nummer vanaf een vaste telefoonlijn in Nederland.

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com