Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Eten & Drinken


Thuis

Uit Eten

Op de Markt

Olijven

Wijnen

Tapa's

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Het woord tapa komt van het Spaanse werkwoord tapar (wat afdekken betekent). Een tapa was oorspronkelijk een gratis hapje dat je bovenop je glas legde om vliegen en ander ongedierte weg te houden. Hoewel veel bars een tapa geven bij je glas bier of wijn, is het zeker niet de regel. Tapa's gaan eten betekent meestal dat je van gerechten een ración bestelt, die je met je gezelschap deelt.

Zo ongeveer elk denkbaar Spaans gerecht bestaat ook in de vorm van tapa's en daardoor vormen ze een uitgelezen manier om de enorme variëteit aan Spaanse gerechten uit te proberen. Het geeft niks als je de kaart niet begrijpt, want de meeste tapasbars stallen hun waren uit in gekoelde vitrines op de bar zodat je gewoon kunt aanwijzen waar je trek in hebt.

Tapa's

Aceitunas Sevillanas
Albondigas
Anchoas Marinadas
Calamares Fritos
ChampiŮones
Croquetas de Pollo
Datiles Rellenos
Gambas Pil-Pil
Mejillones
Pinchitos
Traveses de Cerdo
Vieiras a la Gallega

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com