Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Eten & Drinken


Thuis

Uit Eten

Op de Markt

Olijven

Wijnen

Tapa's

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Croquetas de Pollo

  • 1 kippenbout
  • 4 eetlepels meel
  • 50 cl melk
  • 2 eieren
  • paneermeel
  • citroenen
  • olijfolie
  • zout, peper, nootmuskaat

De kip een half uur blancheren in gezouten kokend water. Daarna het vel verwijderen en het vlees heel fijn hakken. In een kleine pan 2 eetlepels olijfolie verhitten en daarin het kippenvlees ongeveer drie minuten bakken. De pan van het vuur nemen.

Het meel mengen met een beetje melk zonder dat er klonten ontstaan. De rest van de melk verwarmen tot aan het kookpunt, en vervolgens het opgeloste meel onder voortdurend roeren erbij gieten. Op laag vuur tien minuten laten indikken tot een gladde saus. Zout, peper, een beetje geraspte nootmuskaat en het kippenvlees toevoegen en het geheel nog vijf minuten op een zacht vuur laten staan. Het mengsel in een diepe schaal overdoen en laten afkoelen.

In een frituurpan een flinke hoeveelheid olie verhitten. De geklopte eieren in een diep bord gieten en het paneermeel in een ander overdoen. Van het kipmengsel kleine kroketjes vormen, die achtereenvolgens door de eieren en het paneermeel rollen en in de hete olie goudbruin bakken. Op keukenpapier laten uitlekken en warm serveren met partjes citroen.

Tapa's

Aceitunas Sevillanas
Albondigas
Anchoas Marinadas
Calamares Fritos
ChampiŮones
Croquetas de Pollo
Datiles Rellenos
Gambas Pil-Pil
Mejillones
Pinchitos
Traveses de Cerdo
Vieiras a la Gallega

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com