Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Eten & Drinken


Thuis

Uit Eten

Op de Markt

Olijven

Wijnen

Tapa's

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Varkensvlees

Varkensvlees, of cerdo, wordt in minder stukken onderverdeeld dan rundvlees, maar de prijsopbouw is vergelijkbaar. Solomillo, varkensfilet, en lomo, lende met been, zijn extra. Koteletten, chuletas, en stukken van de poot of ham, pierna of jamůn, zijn primera. Hier vormen de babilla en tapa prima stukken voor varkensgebraad. Segunda komt van de schouder, de paletilla of brazuelo. Tercera omvat spareribs, costillas en manos.

Voor sommige typisch Spaanse gerechten heb je het oor, oreja, nodig, of de staart, rabo. Doordat varkensvlees meer vet bevat dan rundvlees, droogt het niet snel uit en daardoor is vrijwel elk stuk geschikt om te roosteren of te grillen. Kies vlees dat roze is. Hoe roder het vlees, des te sterker de smaak. Speenvarken, cochinillo of cerdo lechal, vind je rond Kerstmis in veel vleesmarkten en supermarkten.

Op de Markt

Fruit
Groenten
Peulvruchten
Vis
Schelpdieren
Gevogelte
Rundvlees
Varkensvlees
Lamsvlees
Ham
Kaas
Kruiden
Spijsolie

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com