Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Eten & Drinken


Thuis

Uit Eten

Op de Markt

Olijven

Wijnen

Tapa's

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Supermercados en kleinere winkels, de tiendas zijn overal, maar de markt is nog steeds de leukste en beste plek om de smaak van de Spaanse keuken te ontdekken. Bedrijvige huisvrouwen, rieten mand in de hand, verdringen zich aan de toonbanken, volgestapeld met glimmende vissen, op zoek naar de beste koop van de dag. Boven de kraam van de slager hangen versgeslachte konijnen, kippen en patrijzen. Draadmanden vol met scharreleieren en schalen met reuzel, op smaak gebracht met paprika, om op brood te smeren. Grote hompen rundvlees liggen naast minuscule lamskoteletjes.

Deze steeds wisselende hoorn des overvloeds van groente- en fruitstalletjes is een bron van inspiratie voor elke kok. Ineengevlochten bollen knoflook, lauriertakken, strengen gedroogde pepers, vaten met gekruide olijven en netten met noten en gedroogde vruchten vormen de achtergrond voor allerhande glanzende verse waren. De variŽteit aan verkrijgbare groenten en fruit is verbazingwekkend. Veel markten hebben ook kramen waar kruiden en specerijen worden verkocht. In deze schatkisten scheppen verkopers peper, kruidnagelen, kaneel, piment, anijszaad, komijn, saffraan en kruiden, zowel voor in de keuken als in het medicijnkastje, van kleurige bergen.

Klik op een van de keuzemogelijkheden in het menu rechts voor meer informatie en voor tweetalige boodschappenlijsten.

Op de Markt

Fruit
Groenten
Peulvruchten
Vis
Schelpdieren
Gevogelte
Rundvlees
Varkensvlees
Lamsvlees
Ham
Kaas
Kruiden
Spijsolie

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com