Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Eten & Drinken


Thuis

Uit Eten

Op de Markt

Olijven

Wijnen

Tapa's

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Lamsvlees

Rotsachtige hooglanden, ongeschikt als akkers of weiland voor vee, bieden grazige gronden aan enorme kuddes schapen, bron van wol, leer, melk en natuurlijk uitstekend vlees. Het meest verkrijgbaar in Nederland is zuiglam, cordero lechal, geslacht op een leeftijd van drie maanden tot een jaar. Het wordt met bot en al verkocht.

De poot, pierna, en karbonades, chuletas, zijn de duurste stukken. De schouder, espaldilla of paletilla, is aanzienlijk goedkoper maar bevat relatief veel bot. De lamsborst, pecho, en ribstuk, costillas, zijn het goedkoopst. Deze kan in ribjes opgedeeld zijn en wordt dan bereid als sparerib. Schaap, of carnero, is het vlees van schapen ouder dan een jaar. De smaak is sterker, het vlees grover en de kleur donkerder. Schaap wordt in dezelfde of kleinere stukken verkocht als lam.

Op de Markt

Fruit
Groenten
Peulvruchten
Vis
Schelpdieren
Gevogelte
Rundvlees
Varkensvlees
Lamsvlees
Ham
Kaas
Kruiden
Spijsolie

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com