Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Eten & Drinken


Thuis

Uit Eten

Op de Markt

Olijven

Wijnen

Tapa's

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Tortilla de Patatas

  • 1 kg aardappelen
  • 3 theelepel fijngehakte ui (optie)
  • 50 ml olijfolie
  • 4-5 eieren
  • Ĺ theelepel zout
  • 1 theelepel bakpoeder (optie)

De aardappels schillen en in blokjes of, voor een gelaagd effect, in hele dunne plakken snijden. De olie in de pan verwarmen tot die heel heet is en dan de aardappels en eventueel de uien toevoegen. De aardappels bakken tot ze volledig zijn dichtgeschroeid, dan het vuur wat temperen en onder voortdurend roeren de aardappels verder bakken zonder ze bruin te laten worden. Met de zijkant van een metalen spatel of schuimspaan de aardappelen onder het bakken in kleine stukjes hakken. Na ongeveer 15 minuten, als de aardappels zacht zijn, de olie afgieten in een hittebestendige bak of pan. De aardappels in een schaal overdoen. De eieren samen met het zout en eventueel het pakpoeder goed mengen en daarna door de aardappels roeren.

De olie weer in de pan gieten en opnieuw verhitten. Het mengsel van aardappels en eieren in de pan gieten en goed over de bodem spreiden. Het vuur temperen zodat het mengsel niet te snel bruin wordt. Met de spatel de tortilla langs de rand aandrukken. De pan regelmatig schudden om de tortilla los van de bodem te houden. De olie afgieten en de tortilla op een bord laten glijden. De olie weer in de pan gieten, indien nodig aanvullen en verhitten. De tortilla ondersteboven terug in de pan schuiven, zodat de andere kant gebakken kan worden. De tortilla op een bord schuiven als hij goudbruin van kleur is. Als hoofdgerecht voldoende voor twee personen en als voorgerecht voor vier tot zes personen. Serveren met een garnituur van salade of groenten zoals pisto, gebakken chorizo of ham en een tomatensaus of ketchup.

Thuis

Porra ColmenareŮa
Tortilla de Patatas
Migas
Berenjenas Fritas
Calamares en Salsa
Revuelto Esparragos
Boquerones

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com