Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Eten & Drinken


Thuis

Uit Eten

Op de Markt

Olijven

Wijnen

Tapa's

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Migas

Dit is een eenvoudig, bevredigend gerecht dat je buiten de Montes de MŠlaga maar zelden op de menukaart van restaurants aantreft. De smakelijke croutons vormen een goede basis voor gebakken eieren met worst. Ze zijn ook heerlijk in de soep of als vulling van vis of gevogelte.

Brood van twee dagen oud met korst en al in hele kleine blokjes snijden. Besprenkelen met gezouten water, tot het brood vochtig maar niet doorweekt is. De croutons op een schone, vochtige theedoek leggen en die stevig dichtknopen. Een paar uur tot een hele nacht laten staan. In een beetje olijfolie in hele kleine blokjes gesneden varkensspek of bacon langzaam bakken. Fijngehakte rode peper, fijngehakte knoflook, fijngehakte peterselie en eventueel fijngehakte chilipeper toevoegen. De broodkruimels toevoegen en onder voortdurend roeren snel bakken tot ze licht geroosterd zijn. Er voor de kleur een beetje paprikapoeder overheen strooien, maar oppassen dat het niet verbrandt. Als de migas worden geserveerd met melk zijn het migas canas. Ze kunnen ook geserveerd worden met dikke, warme chocolademelk.

Thuis

Porra ColmenareŮa
Tortilla de Patatas
Migas
Berenjenas Fritas
Calamares en Salsa
Revuelto Esparragos
Boquerones

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com