Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Eten & Drinken


Thuis

Uit Eten

Op de Markt

Olijven

Wijnen

Tapa's

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Koken op z'n Andalusisch

Als je uit het noorden van Europa komt, zal je eerste kennismaking met de keuken in een gemiddeld Andalusisch huis op het platteland een lichte schok veroorzaken. Als het huis nog niet is aangepast aan de eisen van deze tijd, dan is de keuken een van de ruimtes waar je dat het duidelijkst kunt zien. Alsof je in een tijdmachine bent gestapt. Er zal wel een soort aanrecht zijn en een kraan, maar geen warm water. De ruimte wordt waarschijnlijk gedomineerd door een enorme schouw, die gemakkelijk een hele wand kan beslaan. Hier werden de zelfgemaakt worsten opgehangen om te drogen en te roken.

Het spreekt vanzelf dat deze ouderwetse keukens gemoderniseerd moeten worden, maar met een beetje respect voor hun leeftijd. Voeg er modern comfort aan toe, maar zonder dat het zijn charme verliest. De Andalusische keuken is, logischerwijs, eenvoudig en zonder pretenties, maar dankzij het subtiele gebruik van kruiden en specerijen, de kwaliteit van de ingrediŽnten en de soms verrassende combinaties valt er toch volop te genieten. We hebben een aantal recepten, sommige typisch voor deze regio, voor je verzameld om uit te proberen. Zodat je in stijl kunt dineren in je nieuwe huis in Spanje, of vast een voorproefje nemen op je volgende vakantie in onze regio. °Que aproveche!

Thuis

Porra ColmenareŮa
Tortilla de Patatas
Migas
Berenjenas Fritas
Calamares en Salsa
Revuelto Esparragos
Boquerones

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com