Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Cultuur


MŠlaga

Witte Dorpen

SkiŽn

Golf

Stierenvechten

Flamenco

Picasso

Evenementen

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Faciliteiten

Met de nieuwe stoeltjeslift ter vervanging van de Montebajo-lift is de totale vervoerscapaciteit verhoogd tot 31.965 skiŽrs per uur, mogelijk gemaakt door in totaal 22 liften. Vier daarvan bieden direct toegang tot het skigebied: de gondelliften Al-Andalus en Borreguiles en de stoeltjesliften Genil en Jara. De skiliften zijn voor het publiek dagelijks geopend van 9.00 - 16.30 uur, maar de weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de dienstregeling. De liften zijn op vrijdag en zaterdag ook 's avonds open voor het nachtelijk skiŽn bij kunstlicht.


Trevenque Sportclub

De Trevenque Sportclub is een fantastische voorziening van 3.000 m2. De club heeft een perfecte locatie in het centrum van het skidorp, vlakbij de hotels, parkeergarage en winkels. De vijf etages van de club omvatten een conferentiezaal voor 130 personen met met apparatuur voor simultaanvertalen en alle mogelijke geluidsapparatuur, recreatiezaal, vergaderruimtes, werkkamers, sportschool met trainingsprogramma's, aerobics, gewichtheffen en moderne apparatuur, multifunctionele sporthal voor het beoefenen van binnensporten, massageruimtes, sauna's, Turkse baden, bubbelbad, binnen- en buitenzwembad en solarium. Het centrum is speciaal ontworpen voor vergaderingen, conferenties en lezingen, maar ook voor sport- en andere activiteiten. Er zijn ook gedeeltes te gebruiken door gezinnen en individuele bezoekers.

Sneeuwsysteem

Solynieve's sneeuwsysteem is uitgebreid met een nieuwe installatie bij het bovenste deel van de El-Zorro-piste, die een prachtige afdaling garandeert vanaf de nieuwe Veleta-stoeltjeslift die enkele jaren geleden gebouwd is, maar ook een perfect sneeuwdek op trainingspistes die tijdens de wereldkampioenschappen werden gebruikt. Verder is het aantal sneeuwkanonnen praktisch verdubbeld met de installatie van 92 nieuwe hogedrukkanonnen, gewaardeerd vanwege hun lage energieverbruik en grote sneeuwcapaciteit. Solynieve heeft nu 13 lagedrukkanonnen en 187 hogedrukkanonnen.

Andere Activiteiten

Gedurende het hele winterseizoen biedt Solynieve de bezoeker een aantal verschillende activiteiten, waaronder tafeltennis, deltavliegen, paardrijden, mountainbiken, wandelen, rollerbladen, duiklessen, ski/golfpakketten et cetera.

High Performance Trainingscentrum voor Atleten

High Performance Trainingscentrum voor Atleten, gelegen op 2.320 meter boven de zeespiegel, is speciaal ontworpen voor de training op grote hoogte van atleten van alle disciplines. Het centrum, waarvan de locatie ideaal is voor testen van de grenzen van het menselijk lichaam, heeft de nieuwste, meest geavanceerde apparatuur die het beschikbaar stelt aan atletenfederaties en clubs, maar ook aan individuele atleten ten behoeve van een perfect trainingsprogramma. Trainen op grote hoogte is wetenschappelijk bewezen atleten fysiologische en constitutionele voordelen te bieden. Het centrum is voor bezoekers van het dorp, skiŽrs en andere atleten ook toegankelijk op speciale tijden, afhankelijk van het normale trainingsprogramma van het centrum.

Solynieve

Locatie
Faciliteiten
Skipistes

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com