Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Vakantie-
accommodatie


Bed & Breakfast

Hotels

Appartementen

Villa's

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Toon deze locatie op de kaartHotel Cortijo La Reina

Hotel Cortijo La Reina staat in een omgeving vol met oude bomen. Het heeft een zwembad, een tennisbaan, een pelota-baan, een minigolfbaan, jeu de boule en een kinderspeelplaats. Het hotel beschikt ook over een overdekt parkeerterrein voor zijn gasten.

De gemeenschappelijke ruimten zijn gezellig ingericht om ervoor te zorgen dat onze gasten zich er thuisvoelen. Er zijn open haarden, houtkachels, airconditioning en verwarming.

Op de begane grond is een salon met twee open haarden, een bar met speelkamer, een privé-restaurant, een Andalusische toonkeuken, een biljartkamer, een ontbjitzaal een barbecue, een kelder, een restuarant met open haard, en andere ruimten.

Faciliteiten

Hotel Cortijo La Reina bestaat uit twee gebouwen met de voglende faciliteiten:

  • 10 tweepersoons kamers met badkamer en een suite met whirlpool op de bovenverdieping van het hoofdgebouw.
  • 2 kamers met badkamer en terras in een van de bijgebouwen.

Sommige kamers zijn voorzien van een open haard of houtkachel, airconditioning en verwarming, televisie, telefoon, minibar, kluisje en een badkamer met verwarming.

Meer Informatie

Hotel Cortijo La Reina Hotel maakt deel uit een finca van 150.000 m2, aan de rand van het Montes de Malaga Natuurpark, 20 minuten rijden van de stad en 30 minuten van de luchthaven. De uitzonderlijke ligging, op een hoogte van 800 meter, maakt het mogelijk te genieten van een prachtig uitzicht op de zee en over de vallei.

Vlakbij het hotel liggen Colmenar, Archidona, Casabermeja en andere dorpen van de Montes de Malaga en de Axarquia. Net als El Candado, Guadalhorce, Parador de Torremolinos en Añoreta - enkele van de vele golfbanen in Málaga.

Op het terrein zjin verschillende paden aangelegd om over te wandelen en van de natuur te genieten. Behalve olijf-, amandel-, dennenbomen en steeneiken, is er ook een verscheidenheid aan fruitbomen: sinasappel, grapefruit en kiwi, avocado's et cetera, in totaal 27 soorten. Er is ook een grote variëteit aan vogels die hier leven: mussen, adelaars, vinken, spechten en sperwers, onder andere.

Kosten

Klik hier voor prijzen, om meer informatie aan te vragen of om te reserveren.


Cortijo La Reina

Faciliteiten
Meer Informatie
Kosten

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com