Montes de Malaga
Real Estate

Onroerend goed, landelijk gelegen huizen te koop in Antequera, Villanueva del Trabuco, Concepcion, Casabermeja, Colmenar, Comares, Riogordo, Malaga, Andalusie, AndalusiŽ, Spanje. Villa's te koop in Malaga, Spanje, onroerend goed, woningen, Malaga, Andalusie, Spanje
English Deutsch
Onroerend Goed Accommodatie Eten & Drinken Services Natuur Cultuur Reizen Weer


« Beginpagina

Vakantie-
accommodatie


Bed & Breakfast

Hotels

Appartementen

Villa's

 

 

Nieuwsbrief


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws, waaronder alle nieuwe en geactualiseerde huizen. Mijn e-mail-adres is:

Boekingsvoorwaarden

Voor het reserveren van een villa, geadverteerd via de website www.montesdemalaga.com:

  • 25% procent van de totale huursom dient te worden voldaan op het moment dat je je reservering doorgeeft. Deze aanbetaling wordt niet gerestitueerd.
  • Het restant van de huursom dient uiterlijk 8 weken voor aankomst te zijn voldaan. Het niet op tijd voldoen van de totale huursom kan tot gevolg hebben dat je reservering wordt geannuleerd.
  • We adviseren je dringend om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten voordat je reserveert. Als je dan eventueel van je reis moet afzien, dan kun je de aanbetaling of de totale huursom claimen bij je verzekeringsmaatschappij. Je ontvangt van ons een betalingsbewijs van al je betalingen.
  • Zodra je aanbetaling is ontvangen, sturen we je een bevestiging van de reservering en een factuur voor het restant van de huursom. Wanneer ook die betaling is ontvangen, sturen we je een definitieve bevestiging en een routebeschrijving, en maken we een afspraak voor het afhalen van de sleutels.

Aankomst en vertrek :

  • Je kunt op de dag van aankomst inchecken vanaf 15.00 uur, tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen.
  • Op de dag van vertrek moet je voor 11.00 uur 's ochtends uitchecken, tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen.
  • Geef ons indien mogelijk je verwachte aankomsttijd door, zodat we bijvoorbeeld de verlichting aan kunnen laten wanneer je laat aankomt.

Taakbalk  ●   Wegwijzer  ●  Favorieten  ●  Verkocht  ●  Contact  ●  © 2002 - www.montesdemalaga.com